Carime Design

Luontovalokuvakoruja rakkaudella

Luontovalokuvakoruja  ja  luonnonkivihelmiä

Carime Design korut syntyivät Pohjois-Karjalan luonnon inspiroimana

Carime Design -korut ovat meidän Puodin Riikan käsialaa. Ne saavat inspiraationsa voimaannuttavasta Pohjois-Karjalan luonnosta. Korut valmistetaan luonnonjalokivistä ja omista luontovalokuvista käsityönä. Korujen metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä eli ne eivät aiheuta allergiaa.

Saat korusi kauniissa ekologisessa rasiassa, jossa on kerrottu korusta sekä voimaannuttavista vaikutuksista, joita valitsemasi luonnonjalokiven kerrotaan tuovan elämääsi.

Tule Puotiimme tutustumaan tuotteisiin ja ostoksille!

Iloa ja voimaa elämääsi toivottaen, Carime Design

Kaikista voimakuvista on saatavilla sekä korvakorut että rannekoru

Koivujen humina lämpimässä kesäyössä ja huumaava metsän tuoksu, rauhallinen on olo koivujen sylissä...

Koivujen syli -rannekorun luonnonjalokivet ovat Howliittia, sen kerrotaan olevan rauhoittava kivi, joka vähentää stressiä ja levottomuutta, auttaa ilmaisemaan tunteita ja kannustaa tavoitteiden saavuttamisessa. 

Rantakivillä istuessa kuuluu laineiden liplatusta ja voi tuntea kivien rauhoittavan, maadoittavan energian...

Kivien voima -rannekorun luonnonjalokivet ovat Mustaa silkkikiveä, sen kerrotaan lisäävän kärsivällisyyttä, selkeyttävän ajattelua ja edistävän itsehillintää sekä sisäistä rauhaa.

Tyynen järven sinistä pintaa katsellessa mieli rauhoittuu ja ajatukset saavat vapaasti virrata...

Järven sini -rannekorun luonnonjalokivet ovat Sinistä aventuriinia, Sen kerrotaan olevan voimakas tunnepuolen parantaja, rauhoittavan ajatuksia ja stressiä sekä lisäävän kärsivällisyyttä ja vahvistavan päätäntäkykyä.

Metsän energia ja alhaalla siintävä Pielinen ovat voimaannuttavia, tässä maisemassa sielu lepää...

Kolin syksy -rannekorun luonnonjalokivet ovat Sammalakaattia, sen kerrotaan luovan yhteyttä luontoon, rauhoittavan, rentouttavan, tasapainottavan ja virkistävän sekä auttavan paranemisesssa.

Auringonlasku juhannuksen aikaan on maaginen ja pysähdyttävä punaisen eri sävyissä...

Juhannusyö -rannekorun luonnonjalokivet ovat Ruusukvartsia, sen kerrotaan olevan pyyteettömän rakkauden kivi, joka auttaa tasapainoisemmin antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan, lohduttaa surussa sekä auttaa pelkoihin.

Kauniissa valkoisessa metsässä on taianomainen tunnelma. Luonto nukkuu ja on aivan hiljaista...

Lumimaa -rannekorun luonnonjalokivet ovat Howliittia, sen kerrotaan olevan rauhoittava kivi, joka vähentää stressiä ja levottomuutta, auttaa ilmaisemaan tunteita ja kannustaa tavoitteiden saavuttamisessa.

Hinnat

Korvakorut

29 €

Rannekorut

34 €